About

Kees Schrevel schrijft en geeft cursussen creatief schrijven, waaronder verhalen, reis- en levensverhalen, columns en poëzie. Daarnaast geeft hij workshops om aansprekende zakelijke teksten en brieven te leren schrijven.
Hij werkt voor diverse culturele instellingen, op dit ogenblik ook voor de Volksuniversiteit Hellevoetsluis. Als juryvoorzitter voor verschillende schrijfwedstrijden heeft hij een grote ervaring opgedaan in de beoordeling van korte verhalen.  Op een persoonlijke basis geeft hij adviezen en coaching aan schrijvers dat kan zowel over een roman in wording gaan als over een scriptie. Sommige relaties vragen om teksten die zo gepubliceerd kunnen worden. In dat geval verzorgt hij in overleg ook de grafische vormgeving.

Kees Schrevel fotografeert in opdracht en voor eigen vrij werk.

Meer is te vinden op de website:  http://art4ever.nl en op http://www.facebook.com/Kees.Schrevel, ten slotte (niet erg regelmatig) op twitter.

Advertentie

Eén reactie naar “About”

 1. Briggitte Yesildeniz-Waanders 3 maart 2012 bij 12:39 #

  Beste Kees,

  Met interesse lees ik je blog, bedankt voor het opsturen! Ik was altijd nog van plan om de schrijfcursus creatief schrijven bij je af te ronden maar door omstandigheden is dat er nog niet van gekomen. Ik lees nog wel af en toe met plezier de verhalen terug die bij jou cursus uit mijn pen rolden. Momenteel staat mijn schrijven op een laag pitje, maar zodra dat weer begint te lopen denk ik er ook aan om een blog te beginnen, ik schilder ook dus dat is een mooie combinatie.

  Succes met al je schrijf-perikelen!

  Vriendelijke groet,

  Briggitte Yesildeniz-Waanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: